Dernek Başkanlığına Genç Başkan Aday oldu.

Aydoğan Taşkın Erzincan, Tunceli, Bingöl Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Dernek Başkan Adaylığını Sosyal Medya hesabında yayımladı.

22Ocak 2023 Pazar günü Ergene İlçesi Sağlık Mahallesinde bulunan Ergene Kültür Merkezinde yapılacak olan gene kurulda aday olduğunu, Derneğimiz için Birlik ve Beraberlik için bende varım dedi.

Saygıdeğer Ergeneliler, bir çoğunuzun malumu olduğu üzere Erzincan Tunceli Bingöl Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma  Derneği olarak yeni dönem seçim sürecine girmiş bulunmaktayız.

22 Ocak 2023 Pazar günü gerçekleştirilecek olan Erzincan Tunceli Bingöl Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği seçimlerinde aday olacağımı kamuoyuna ve değerli Hemşerilerimle paylaşmak istiyorum. Oluşturduğumuz genç ve dinamik kadrolarımızla birlikte sen ben değil biz bilinciyle derneğimizin vizyonunu daha ileriye taşımak, kültürümüzün saygıyla korunarak gelecek nesillere aktarıldığı, toplumumuzun barış ve huzur içinde birlikte dayanışma içinde olduğu, sorun odaklı değil çözüm odaklı çalışma azmiyle görev yapmaya hazır olduğumu bilmenizi isterim. Gerçekleştirilecek seçimde siz değerli Hemşerilerimin desteğine talibim. Bu süreçte bana desteğini esirgemeyecek olan tüm hemşerilerime şimdiden teşekkür ederim. Saygılarımla.

Aydoğan Taşkın

Erzincan Tunceli Bingöl Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkan Adayı

Related posts

Leave a Comment