EN GENÇ DERNEK BAŞKANI OLDU.

Erzincan, Tunceli, Bingöl Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği olağanüstü Kongresi Ergene Kültür Merkezinde gerçekleştirildi.

Gerçekleşen Kongrede Divan Heyetinin belirlenmesinin ardından Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı okuldu. Akabinde Genel Kurul Maddelerine geçilerek Yönetim, Denetim, Faaliyet raporları okundu. Okunan raporlar Dernek Üyeleri tarafından oybirliği ile kabul edildi.

Kongrede yeni başkan ve yönetim seçimine gidildi. Tek aday olan Aydoğan Taşkın oy birliğiyle Erzincan, Tunceli, Bingöl Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğinin Başkanı oldu.

NE GEREKİYORSA YAPMAYA HAZIRIZ!

Kürsüde konuşmasını gerçekleştiren yeni Başkan Aydoğan Taşkın” Belki bir problemler yaşanmış olunabilir ama biz genç dinamik kadrolarımız olarak daha güzel bir şekilde derneğimiz olarak ne gerekiyorsa yapmaya hazırız. Bu anlamda bize destekleyen üyelerimize toplumumuza teşekkür ederiz. Bizim de derneğimizin yeri belli güzel çalışmalarımız olacak sizlerin de desteğiyle bu derneğimizin daha iyiye gideceğini inanıyorum.” Bizlerin davetini kırmayarak genel kurulumuza gelen İYİ Parti Ergene İlçe Başkanı Sadi Ersöz ve Yönetim Kuruluna, İYİ Parti Çorlu İlçe Başkanı Akın Yılmaz ve Yönetim Kuruluna, Derneğimizin değerli ve kıymetli üyelerine, Basın mensuplarına teşekkür eder, saygı ve sevgililerimi sunarım dedi.

Kongre toplu fotoğraf çekimiyle sona erdi.

Related posts

Leave a Comment