EN GENÇ MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI BERKE TÜRKEL’DEN ERGENE GELECEK PARTİSİ İLÇE BAŞKANLIĞINA ZİYARET

Yaklaşan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimleri ile birlikte adaylık başvuruları da başladı. Birçok isim  partisinden istifa ederken,  bu isimlerden biri de Gelecek Partisi Muratlı İlçe Başkanı Berke Türkel oldu. Türkel Milletvekilliği aday adaylığı için Gelecek Partisi’ne başvuruda bulundu.

Başvurularının ardından ziyaretlerine başlayan Gelecek Partisi Tekirdağ Milletvekili Aday Adayı Berke Türkel Gelecek Partisi Ergene İlçe Başkanlığı ziyaret etti.

Konu ile ilgili olarak Gelecek Partisi Ergene İlçe Başkanı Mustafa Eser şunları ifade etti:  “Partimiz 28. Dönem Tekirdağ Milletvekili Aday Adaylığı kapsamında, Milletvekili aday adayı Sn. Berke TÜRKEL  Ergene İlçe Başkanlığımızı ziyaret ettiler.  Nazik  ziyaretleri için kendilerine teşekkür eder, çıktığı bu yolda başarılar dilerim.  1998 Doğumlu Muratlı İlçe Kurucu Başkanı, Bülent Ecevit Üniversitesi Mezunu, esnaf ve İngilizce dil bilen Türkel’e şimdiden Rabbim yar ve yardımcısı olsun. Yolu ve bahtı açık olsun inşallah hayırlı olmasını diliyorum.”

Related posts

Leave a Comment